Velkommen til vores hjemmesider!

Hvad er fordelene ved FRP udstødningsventilator?

FRP udsugningsventilator refererer til ventilatoren lavet af glasfiberforstærket plast (FRP).Dens udseende og størrelse er identisk med stålventilatoren, bortset fra at skallen og pumpehjulet er lavet af glasfiberforstærket plast.Dens største fordel er korrosionsbestandighed, syre- og alkalibestandighed, og den tilhører en type anti-korrosionsventilator.

FRP udsugningsventilator er anvendelig til ventilation og udstødning i kontorbygninger, indkøbscentre, biografer, hospitaler, fabrikker, værksteder, kældre og andre steder.Den transporterede gas skal være fri for viskøse stoffer, og gastemperaturen må ikke være større end 80 ℃, og indholdet af mediet må ikke være større end 150 mg/M3.

Hvis der ikke er organisk gas og syre- og alkaligas, kan den almindelige galvaniserede pladeventilator anvendes, og hvis der er ovenstående to gasser, anbefales FRP-udsugningsventilatoren.

Fordelene ved FRP udstødningsventilator er som følger:

1, Stærk relativ tæthed

Den relative massefylde er 1,5~2,0, hvilket kun er 1/4~1/5 af kulstofstål, men trækstyrken er tæt på eller endda højere end for kulstofstål, og den specifikke styrke kan sammenlignes med den for høj- kvalitet legeret stål.Derfor har det opnået bemærkelsesværdige resultater i anvendelsen af ​​luftfart, raketter, rumfartøjer, højtryksbeholdere og andre produkter, der kræver vægtreduktion.Trækstyrken, bøjnings- og trykstyrken af ​​nogle epoxy-FRP kan nå over 400Mpa.Densitet, styrke og specifik styrke af nogle materialer.

2 、 God korrosionsbestandighed

FRP er et godt korrosionsbestandigt materiale, som har god modstandsdygtighed over for luft, vand, syrer, alkalier, salte af generel koncentration, samt en række forskellige olier og opløsningsmidler.Det er blevet anvendt på alle aspekter af kemisk anti-korrosion og erstatter kulstofstål, rustfrit stål, træ, ikke-jernholdige metaller osv.

3, God elektrisk ydeevne

Det er et fremragende isoleringsmateriale, der bruges til at fremstille isolatorer.God dielektrisk beskyttelse ved høje frekvenser.

4 、 God termisk ydeevne

FRP har lav varmeledningsevne, som er 1,25~1,67kJ/(m · h · K) ved stuetemperatur, kun 1/100~1/1000 af metal.Det er et fremragende varmeisoleringsmateriale.Det er et ideelt termisk beskyttelse og ablationsbestandigt materiale under betingelse af øjeblikkelig ultrahøj temperatur.

5, God designbarhed

Forskellige strukturelle produkter kan designes fleksibelt efter behovene for at opfylde brugskravene, hvilket kan få produktet til at have en god integritet.

6, Fremragende håndværk

Processen er enkel og kan dannes på én gang.Den økonomiske effekt er enestående, især for produkter med kompleks form og lille mængde, som ikke er lette at forme.Overfladebehandlingen er enkel, og mange slags materialepåvirkninger kan efterlignes.

 


Indlægstid: Jan-07-2023