Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Nā ʻano hoʻonohonoho a me nā ʻanuʻu o ka papa hoʻoluʻu a me ka peʻahi exhaust(二)

三.Nā koi ʻenehana no ka hoʻokomo ʻana i nā mea hoʻoheheʻe a me nā pale hoʻomaha

1. Ma mua o ka hoʻokomo ʻana, e wili mua i ka bracket me ke kila kihi.Hoʻoholo ʻia kona nui kuhikuhi e ka nui i koi ʻia no ka hoʻokomo ʻana ma ka pūnaewele, a hoʻoponopono iā ia ma kahi e hoʻokomo ʻia ai me ʻeono mau wili hoʻonui M10 a me ʻelua mau pahu pā M10.

2. Ma muli o ka palekana o ka poʻe e komo i ka mīkini i ka wā o ka mālama ʻana a me ka pono o ka paʻa o ka peʻa ponoʻī, pono e hoʻohana i ka 40 * 40 * 4 a i ʻole 50 * 50 * 4 angle steel.

3. Pono e hoʻohana ʻia ke kiʻi hoʻonohonoho e like me ke ʻano maʻamau i ka wā o ka hoʻonohonoho ʻana, a pono e hoʻonui ʻia ke kiʻi a hoʻokomo ʻia ma muli o nā kūlana maoli o ka pae hoʻonohonoho.

4. Nā ʻanuʻu hoʻonohonoho kikoʻī opeʻahi hoʻopau papa hoʻoluʻupenei:

ʻO ka hana mua e wehe i ka puka makani kahi e hoʻopau ai ka peʻahi a i ʻolepapa hoʻoluʻue hoʻokomo ʻia, a e hoʻomaʻemaʻe i ke kiʻi o loko o ka puka makani.

bbb

ʻO ka hana ʻelua e hoʻokomo i kapeʻahi exhasuta i ʻolepapa hoʻoluʻu.Ma mua o ka hoʻokomo ʻana, e wili mua i ka bracket me ke kila kihi.Pono e hoʻokomo ʻia ka peʻahi a me ka papa hoʻoluʻu ma ka ʻaoʻao, a ʻo nā wili hoʻoponopono pono e ikaika a hilinaʻi.Ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka papa hoʻoluʻu, e hōʻoia e hoʻopaʻa i nā ʻaoʻao me ke kāʻei aniani e pale aku ai i ka hopena convection.

ccc

A laila, ʻo kapeʻahi hoʻopauua hoʻokomo ʻia ma ka puka makani longitudinal o ka convection hoʻoluʻu wai.Ma hope o ka hoʻokomo ʻana a hoʻopaʻa ʻia, pono e hoʻokomo ʻia kahi ʻupena pale ma ka puka makani e pale ai i ka poʻe mai ka hui ʻana me ka huila makani a hoʻopilikia.

ddd

ʻO ke kolu o ka ʻanuʻu, ʻo ia ka hoʻonohonoho ʻana i nā paipu wai a me nā pahu pahu wai e like me nā kiʻi hana a me nā kūlana maoli.


Ka manawa hoʻouna: Feb-05-2024