Velkommen til våre nettsider!

Sammenligning mellom industriell luftkjøler og tradisjonell klimaanlegg

Industrielle luftkjølere er forskjellige fra tradisjonelle kompresjonsklimaanlegg når det gjelder arbeidsprinsipp og struktur, og har betydelige fordeler i kjølehastighet, sanitærforhold, økonomi, miljøvern, installasjon, drift og vedlikehold, etc. Det manifesteres i følgende aspekter:

1、 Når det gjelder arbeidsprinsipp: industrielle luftkjølere er avhengige av fordampning for å absorbere varme i luften for å oppnå formålet med kjøling.I henhold til prinsippet om naturlig fysisk fenomen "vannfordampningseffektivitet": når varm luft passerer gjennom det faktiske ventilasjonsområdet 100 ganger, fordamper vann Når gardinen er våt, absorberes en stor mengde varme, og realiserer dermed prosessen med å kjøle luften .Sammenlignet med tradisjonelle klimaanlegg har den en stor forskjell ved at den ikke bruker kompressor, så den er energibesparende, miljøvennlig og kan holde luften frisk og ren, og skaper et sunnere og mer komfortabelt arbeidsrom for deg.

2. Når det gjelder hygiene: når det tradisjonelle klimaanlegget av kompressortype er i gang, må dørene og vinduene lukkes tett for å holde innetemperaturen konstant, noe som vil redusere antall innendørs luftskift og dårlig luftkvalitet, noe som forårsaker mennesker lider av svimmelhet og hodepine.For noen verksteder som produserer skadelige gasser, hvis det ikke er nødvendig ventilasjon, kan det til og med forårsake forgiftning.Imidlertid kan luftkjøleren løse dette problemet.Når den er i gang, åpnes dørene og vinduene, den kalde luften kommer kontinuerlig inn, og den varme luften slippes kontinuerlig ut.Den trenger ikke selvsirkulere den gamle luften i rommet, men opprettholder alltid frisk og naturlig kald luft.

3. Når det gjelder økonomi: Sammenlignet med tradisjonelle klimaanlegg av kompressortype, når det gjelder kjølehastighet, har industrielle luftkjølere en høy kjølehastighet, og har generelt tydelige effekter på store rom etter 10 minutter etter oppstart.Det tradisjonelle kompressorklimaanlegget tar lang tid.For tørre områder, bruk energisparende og miljøvennlige klimaanlegg for å fukte riktig og forhindre at luften tørker ut.Jo lenger det tradisjonelle kompresjonsklimaanlegget brukes, jo tørrere blir luften.I varme og fuktige områder, på grunn av den høye temperaturen og den høye luftfuktigheten om sommeren, samt den ofte opptrådte vindstille, føler folk seg veldig tette, noe som påvirker normalt arbeid og liv.Å ta i bruk konvensjonelle klimaanlegg kan absolutt løse dette problemet, men det er vanligvis ikke mulig å gjøre det for øyeblikket.Gode ​​resultater kan oppnås ved å bruke fordampende industriell luftkjøler.

4. Når det gjelder miljøvern: Tradisjonelle kompresjonsklimaanlegg har stor innvirkning på miljøet.For eksempel har kloratomene i Freon en skadelig effekt på ozonlaget i atmosfæren, og kondensatoren avgir kontinuerlig varme under drift.Luftkjøleren er et miljøvennlig produkt uten kompressor, ingen kjølemiddel og ingen forurensning, og den sprer ikke varme til området rundt.

5. Når det gjelder installasjon, drift og vedlikehold: Tradisjonelle kompresjonsklimaanlegg krever generelt kjølere, kjøletårn, kjølevannspumper, terminalenheter og annet utstyr.Systemet er komplekst, og installasjon, drift og vedlikehold er mer plagsomt, trenger profesjonelt vedlikeholdspersonell, og det koster mye.Luftkjølersystemet er raskt, enkelt å betjene og administrere, og krever ikke profesjonelt vedlikeholdspersonell.Den mobile luftkjøleren trenger ikke å installeres, og den er plug-and-play.

 


Innleggstid: 16-jan-2023