Velkommen til våre nettsider!

Hvordan løser man problemet med at kjøleputeveggen ikke er våt?

Iindustriell eksosvifte-kjøleputemodus, denindustriell avtrekksviftebrukes til å fjerne den skitne og varme luften fra rommet, mens kjøleputeveggen montert på motsatt side av den industrielle avtrekksviften brukes til å slippe inn luften.Når den friske, varme luften utendørs passerer gjennom de fuktede hullene ikjøleputevegg,den utveksler varme med vann og filtreres og avkjøles.

Kjøleputeveggen består av to deler: denkjøleputerog rammen.Kjøleputens kjøleeffekt må være når kjøleputen er helt gjennomvåt av sirkulerende vann, slik at den kan absorbere varmen i luften og gjøre den om til kald vind.Hvis kjøleputeveggen ikke er våt av vann, vil kjøleputeveggen bare være et stykke avfallspapir.Så hvordan løser man problemet med vannfrie kjøleputevegger?Nantong Yueneng har samlet noen metoder for referanse.

1. Sjekk om det er vann i beholderen for sirkulerende vann.Hvis lagringstanken for sirkulerende vann er tom for vann eller ikke kan dekke vannforbruket tilkjøleputevegg, må du tilsette nok vann umiddelbart.

2. Sjekk det sirkulerende vannet for å se om det er skitt eller rusk som blokkerer vannrørene.Hvis vannrørene er tette og vannet ikke kan renne ut, må du rydde eller skifte ut vannrørene umiddelbart.

3. Kontroller om vannforsyningspumpen leverer vann normalt.Hvis vannpumpehodet og strømningshastigheten ikke er nok og kjøleputen ikke fukter vannet, må du erstatte den med en passende vannpumpe.

4. Sjekk omkjøleputeveggener installert horisontalt.Hvis kjøleputeveggen vippes eller installeres opp ned under installasjonen, og kjøleputeveggen ikke blir våt, må den installeres riktig og horisontalt igjen umiddelbart.

kjøleputeveggen2
kjøleputeveggen

5. Sjekk om vanntilførselsrørventilen på kjøleputeveggen er åpen.Hvis vannforsyningsrørventilen på kjøleputeveggen er stengt, vil ikke kjøleputeveggen bli våt.Du må åpne ventilen helt for å sikre normal vanntilførsel.


Innleggstid: 20. september 2023