Velkommen til våre nettsider!

Vedlikeholdsmetode for avtrekksvifte

Avtrekksvifte er en langsiktig bruk av elektrisk utstyr, hovedfunksjonen er å løse problemene med tvungen ventilasjon, røykavtrekk, støvavtrekk og annen dårlig ventilasjon av store verksteder. God kvalitet og godt vedlikehold og rengjøring kan godt beskytte avtrekksviftene og maksimere dens effektivitet. Avtrekksviften skadet fra tid til annen på grunn av feil rengjøring og vedlikehold av viften.Vi har oppsummert noen forholdsregler for rengjøring av viften:

Vedlikeholdsmetode for avtrekksvifte1

1. Daglig vedlikehold av avtrekksvifte:

1. Kontroller regelmessig om skruene på viftemotorrammen og andre deler er løse;

2. Kontroller regelmessig om viftebladskruene er løse;

3. Sjekk om viftemotoren går bra, bremser ned, starter bufret og lager høy lyd;

4. Sjekk om viftekontrollbryteren er stabil og kretsen er i god stand;

5. Sjekk om spenningen er stabil og hold kretsen i god stand;

6. Hold viften ren.

Vedlikeholdsmetode for avtrekksvifte2

2. metoder for rimelig rengjøring av avtrekksvifter:

1. Motor: Når du vedlikeholder avtrekksviften, må du koble fra hovedstrømmen til motoren, kontrollere om motorens jordledning er i god stand, og bruke multimeteret til å oppdage om isolasjonsmotstanden til motoren oppfyller forskriftene. hovedkretskontakter, og test om bryterenheten som styrer avtrekksviften er i god stand.

2. Vifteblader: Rengjør støvet og smuss på avtrekksviftebladet, stram skruene til viftebladene og bladplaten, og roter viftebladene for å sjekke om viftebladene er balansert, og observer om viftebladet rister og løsner.

3. Belte: Juster remstrammingen til eksosviften.Beltet er av gummimateriale.Etter en tids bruk vil den definitivt være myk og glatt.Hvis beltet er for tapt, vil det føre til at motoren går på tomgang. Luftvolumet til avtrekksviften vil reduseres, og til og med motoren vil ikke trekke luft på tomgang.Bruk en skiftenøkkel for å løsne beltet for å stramme skruen, flytt motoren, juster beltet til posisjon, og husk at beltet til avtrekksviften ikke skal være for stramt.Hvis det er for stramt, øker undertrykket til motoren, og beltet vil akselerere aldring og slitasje.


Innleggstid: 17. november 2022